Når sikkerheden skal være i top kræver det effektive løsninger

Kvalitetsbevidst låsesmed Farum

I Titan Låse & Sikring har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe kunder med diverse sikringsløsninger nær Farum. Vi har igennem årene hjulpet en lang række af både private og erhvervskunder. Vi er derfor eksperter i låse og sikringsløsninger til både private hjem, lagerhaller, kontorer, institutioner og lignende i Farum og omegn. Med os som din samarbejdspartner får du kompetent rådgivning og vejledning, på den måde er du sikret den rigtige og mest effektive løsning første gang.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Erfaren låse- og sikringsekspert nær Farum

Vi har gennem årene oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Vi ved derfor hvad der virker effektivt i hvilke situationer og du slipper dermed for at spilde tid og penge på at teste forskellige løsninger af. Vi er certificeret forhandlere af blandt andet EVVA, iLOQ og ASSA ABLOY (tidl. Ruko). For dig som kunde betyder det at vi kun benytter de nyeste og bedste produkter på markedet.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger til vores kunder. Nogle af dem vi oftest udfører er blandt andet:

Ovenstående er nogle af de ydelser vi oftest udføre når vi er ude hos vores kunder. Er du i tvivl om hvad der giver mest mening i dit tilfælde. Så lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov, så er vi sikre på at vi kan finde en god løsning til dig.

Kontakt os i dag

Gratis sikkerhedstjek i Farum og omegn

Ønsker du en køreplan for hvordan du kan optimere sikkerheden på din ejendom? Hos Titan Låse & Sikring tilbyder vi vores kunder i Farum og omegn, et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af ejendommen. Vi sender en af vores dygtige låse- og sikringseksperter ud til dig, for at vurderer sikringsgraden af din ejendom. Her får du også professionel rådgivning og vejledning til at forbedre sikkerheden. Ydermere giver vi også et uforpligtende tilbud på at få forbedre de nuværende sikringsløsninger.

 

Kontakt os og få hjælp til at forbedre sikkerheden

Går du med tanker om at forbedre sikkerheden i hjemmet eller i virksomheden? Ring til os allerede idag og book tid til et gratis sikkerhedstjek nær Farum. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 17 00 eller på e-mail info@titanlaase.dk. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så besvare vi dig hurtigst muligt.