Så er du sikret en løsninger der passer til lige netop dine behov

Skræddersyet sikringsløsninger

Uanset om du blot skal have omlagt en lås eller du ønsker at optimere sikkerheden fra A-Z på din ejendom i Charlottenlund. Med Titan Låse & Sikring finder du eksperter i låse- og sikringsløsninger. Efter mere end 30 år i låse- og sikringsbranchen, har vi hjulpet rigtig mange kunder med låse, vinduessikring samt alarm- og overvågningssystemer til både privat- og erhvervskunder.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Skal du have sikret din ejendom nær Charlottenlund?

Vi er certificeret af blandt andre EVVA, ASSA ABLOY (tidl. Ruko) og iLOQ. Hvilket betyder at vi efterlever alle gældende krav fra leverandørerne. Vi benytter derfor også kun de bedst løsninger på markedet, fra nogle af de mest anerkendte leverandører. Med vores butik nær Charlottenlund, er vi din lokale låsesmed og kan derfor hurtigt komme ud til dig og hjælpe med at sikre din bolig eller virksomhed. Med os som din samarbejdspartner vil du altid blive mødt af en glad og smilende låsesmed.

Ønsker du at hjælp til at optimere sikkerheden, så har vi en håndfuld forskellige sikringsløsninger der kan hjælpe dig med dette. Vi tilbyder løsninger såsom:

Ovenstående er nogle af de opgaver vi oftest udføre for vores kunder i forbindelse med sikring af ejendomme. Har du andre ønsker eller behov, så tager vi selvfølgelig også gerne en snak om disse.

Kontakt os i dag

Få større tryghed med et sikkerhedstjek af boligen i Charlottenlund

Er du for nyligt flyttet i ny bolig eller har du måske allerede været så uheldig at have haft et indbrud i Charlottenlund og omegn. Så er det en rigtig god idé at få lavet et sikkerhedstjek af boligen, på den måde minimere du risikoen for indbrud i fremtiden. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Når vi udføre et sikkerhedstjek, så sender vi en af vores erfarne låsesmed ud til dig. Her gennemgår vi din bolig fra ende til anden og finder frem til de steder hvor en indbrudstyv potentielt kan få adgang til din bolig. Du vil ydermere få en tilhørende liste med forbedringsmuligheder samt et uforpligtende tilbud på et eller flere løsningsforslag.

 

Kontakt os allerede i dag og få sikret dit hjem i Charlottenlund

Står du og har brug for en låsesmed i nærheden af Charlottenlund. Så står vi klar og kan hurtigt assistere med låsesikring. Som eksperter i at sikre private hjem og virksomheder, kan vi helt sikker også hjælpe dig. Kontakt os på telefon 71 99 17 00 eller via mail på info@titanlaase.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.