Vi rådgiver, vejleder og opsætter sikringsløsninger for vores kunder

Låsesmed med fokus på personlig service

Skal du have omlagt en lås eller ønsker du at give din ejendom den helt store optimering af sikkerheden. Hos Titan Låse & Sikring er vi eksperter i sikringsløsninger. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og har lavet et utal af låsesystemer til både private og erhvervskunder. Som eksperter i låse- og sikringsløsning, har vi certificeringer af blandt andet Salto, iLOQ og ASSA ABLOY (tidl. Ruko). Vi tilbyder kun vores kunder de bedst produkter markedet.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Låsesmed i Dyssegård med højt serviceniveau

Som kunde hos os, er du sikret en dygtig låsesmed som kun tilbyder de bedste løsninger. Vi har vores butik nær Dyssegård og vi køre dagligt ud og hjælper vores kunder ved at sikre deres ejendomme.

Ønsker du at opdatere sikkerheden, så tilbyder vi forskellige sikringsløsninger. Vi tilbyder blandt andet:

Ovenstående er blot et udpluk af nogle af de ydelser vi tilbyder. Så går du og overvejer at få optimeret sikkerheden i Dyssegård eller omegn. Så kontakte os allerede i dag og få hjælp til at holde indbrudstyvene ude.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende sikkerhedstjek udført af en låsesmed i Dyssegård

Vil du have et sikkerhedstjek af din ejendom? Vi tilbyder lige nu et gratis låse- og sikkerhedstjek til kunder i Dyssegård og omegn. Med et låse- og sikkerhedstjek får du besøg af en af vores dygtige låsesmede. Vores låsesmed tjekker din bolig for sikkerhedsbrister og giver dig en liste over mulige forbedringer du kan få foretaget. Til slut giver vi et tilbud på forbedringerne. Vi ved at ønsker og behov for sikkerhed varierer fra kunde til kunde. Vi rådgiver derfor om et par forskellige løsninger på forbedringerne, så kan du selv vælge hvilke løsninger du synes passer bedst til dig og dine behov.

 

Kontakt din lokale låsesmed i Dyssegård

Når du har brug for en låsesmed i nærheden af Dyssegård, er vi i Titan Låse & Sikring det rette valg. Du er altid velkommen til at ringe til os på enten telefon 71 99 17 00 eller via e-mail på info@titanlaase.dk. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en ydelse.