Sikring af villaer og virksomhed ud fra de bedste sikkerhedsstandarder

Låsesmed i Furesø sikrer din bolig eller virksomhed

Hvis du går og overvejer at få sikret din villa eller virksomhed i Furesø, så er vi hos Titan Låse & Sikring den helt rigtige samarbejdspartner til dette. Vi har mere end 30 års erfaring med at diverse låse og sikringsløsninger og vi kombinerer dagligt godt gammeldags håndværk, med de nyeste teknologier på markedet.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Når din villa eller ejendom i Furesø skal sikres mod ubudne gæster

Vi er certificerede forhandlere af både EVVA, Salto og ASSA ABLOY (tidl. Ruko). Det er din garanti for at vi udføre et godt stykke arbejde. Vi arbejder kun sammen med nogle af de mest anerkendte leverandører på markedet og benytter derfor kun de bedste produkter. På den måde er du sikret et godt resultat med effektive løsninger hver gang.

Moderne løsninger til ethvert behov

Som låse- og sikringseksperter rådgiver og opsætter vi forskellige sikringsløsninger efter behov. Sikkerhedsbehovet kan varierer fra person til person, og det er derfor også meget forskelligt hvor stor sikringsgrad folk ønsker at have. Vi tilbyder en række forskellige løsninger som kan dække disse behov og stadig tage hensyn til andre ønsker såsom økonomi, funktionalitet og lignende. Blandt kan du hos os få:

Så hvis du ønsker et sikkert hjem eller virksomhed nær Furesø, så tøv ikke. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Ring til os i dag og få hjælp til at sikre din ejendom i Furesø

Kontakt os allerede i dag og bestil en tid til enten en specifik ydelse eller et gratis låse- og sikkerhedstjek. Så finder vi sammen ud af hvor stort et sikkerhedsbehov du har. Vi kan kontaktes på 71 99 17 00 eller ved at sende os en mail på info@titanlaase.dk. Ellers er du også velkommen til at bruge vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.