Når din sikkerhed skal være i top

Erfaren låse- og sikringsekspert Hillerød

Vi benytter kun de nyeste og mest effektive produkter fra nogle af de mest anerkendte leverandører. Blandt andet er vi også certificeret af ASSA ABLOY (tidl. Ruko), EVVA og Scanlock. 

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Låsesmed med over 30 års erfaring nær Hillerød

Som låsesmed med mange års erfaring, har vi fuldstændig styr på alle detaljer om både nye og ældre løsninger på markedet. Vi ved derfor hvad der virker og hvad der ikke gør når det kommer til låsesikringer og generel sikring mod indbrud. Derfor er vi den helt rette samarbejdspartner når du ønsker at sikre hjemmet eller virksomheden mod indbrudstyve.

Foruden almene låsesmeds opgaver som vi udfører i vores butik nær Hillerød. Så hjælper vi også med låsesikring ude hos vores kunder. Her tilbyder vi blandt andet:

Ovenstående er blot et udpluk af nogle af de ydelser vi tilbyder. Har du specielle ønsker eller behov, så kigger vi selvfølgelig også gerne på dem.

Kontakt os i dag

Få et sikkerhedstjek af din ejendom i Hillerød

Som låsesmed ved vi hvordan du bedst muligt sikre din ejendom mod ubudne gæster. Derfor tilbyder vi hjælp til at sikre dig præventivt mod fremtidige indbrud. Det gør vi i blandt andet i form af et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din ejendom i Hillerød. Vi gennemgår din ejendom fra A-Z og giver dig et overblik over hvad der kan forbedres og hvordan det kan gøres. Du får ydermere et uforpligtende tilbud af os på de løsningsforslag vi i fællesskab finder frem til.

Kontakt os og få en låsesmed ud til et gratis sikkerhedstjek i Hillerød

Skal din ejendom i Hillerød fremtidssikres mod indbrud? Så kontakt os allerede i dag og få bestilt et besøg af en af vores kompetente låsesmede. Du kan kontakte os på telefon 71 99 17 00 eller via mail info@titanlaase.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.