Når du vil være sikker på et godt resultat

Erfaren låsesmed Holte

Vi har mere end 30 års erfaring i låse- og sikringsbranchen og har derfor styr på hvordan du bedst muligt sikre en bygning mod indbrud. Vi arbejder kun med de bedste produkter fra de førende leverandører på markedet.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Kvalitetsbevidst låsesmed i Holte

Som låse- og sikringseksperter er vi certificeret af både EVVA, ASSA ABLOY (tidl. Ruko) & Salto, og tilbyder derfor hovedsageligt produkter fra disse leverandører. Derfor er du som kunde sikret en låsesmed som kan sit kram og som tilbyder de bedste løsninger fra nogle af de mest anerkendte leverandører på markedet. Fra vores butik nær Holte køre vi ud og hjælper med at optimere sikkerheden for både privat- og erhvervskunder.

Ønsker du at få en større sikkerhed i hjemmet eller i virksomheden, så tilbyder vi en række forskellige løsninger såsom:

Vi har gennem mange år hjulpet et utal af kunder med at optimere sikkerheden i boligen eller virksomheden. Derfor ved vi hvad der skal til for at gøre livet surt for indbrudstyven. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uforpligtende snak om sikringsløsninger i nærheden af Holte.

Kontakt os i dag

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek til kunder i Holte

Som eksperter inden for låse- og sikringsløsninger, ved vi hvordan du bedst muligt sikre hjemmet eller virksomheden. Vi tilbyder derfor at komme ud og give et gratis og uforpligtende låse- og sikkerhedstjek i Holte.

 

Med et låse og sikkerhedstjek får du råd og vejledning af en af vores erfarne låsesmede. Her kigger vi først og fremmest på dine døre og vinduer, da det ofte er her indbrudstyvene kommer ind ved indbrud. Når vi har fundet frem til hvor det bedst kan betale sig at optimere sikkerheden. Så finder vi sammen ud af hvilke produkter der bedst passer bedst til dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på låsesikring nær Holte

Ønsker du et tilbud på låsesikring så tøv ikke, kontakt os allerede i dag og få et gratis låse- og sikkerhedstjek. Så hjælper vi dig med at optimere sikkerheden, så du igen kan føle dig tryg. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 17 00 eller på mail info@titanlaase.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.