Når du ønsker at optimere sikkerheden

Kompetent låsesmed Hørsholm

Som den lokale låsesmed i Hørsholm, servicere vi både private kunder og virksomheder. Som erfaren låsesmed er vi eksperter inden for sikring af ejendomme. Vi har stor erfaring med at sikre alt fra rækkehuse til store lagerhaller. Derfor ved vi også hvad det kræver for at sikkerheden er i top, så du ikke får ubudne gæster på besøg.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Din lokale låsesmed i Hørsholm

Vi er certificeret af blandt andet ASSA ABLOY (tidl. Ruko), Salto & Scanlock. Det betyder at du som kunde får en låsesmed der arbejder struktureret og overholder alle krav fra vores leverandører. Vi benytter kun de bedste produkter på markedet og det betyder du får de nyeste og mest effektive løsninger der findes.

Vi udføre et væld af forskellige opgaver for vores kunder, nogle af dem vi oftest udføre er:

Uanset hvad du har brug for hjælp til, så tøv ikke. Kontakt os og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag

Vi optimerer sikkerheden på ejendomme i Hørsholm og omegn

Som lokal låsesmed og sikringsekspert, tilbyder vi et uforpligtende sikkerhedstjek af din ejendom i Hørsholm. Vi kommer ud og besøger dig og gennemgår din ejendom for punkter hvor sikkerheden kan forbedres. Det kan eksempelvis være låse sikringen ved vinduer, døre eller ved at opsætte et alarm- og overvågningssystem. Både et alarmsystem og et overvågningssystem har en enorm stor præventiv effekt når det kommer til indbrud. Begge dele er noget tyven frygter da de ikke vil opdages eller genkendes.

Skal vi besøge dig i Hørsholm?

Har du brug for en låsesmed i nærheden af Hørsholm? Vi hjælper dig med alt fra en ny nøgle, låsesikring af dine døre og vinduer og til at opsætte overvågningssystemer på ejendommen. Vi er derfor sikre på at vi også kan hjælpe dig. Du kan kontakte enten på telefon 71 99 17 00 eller på mail info@titanlaase.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, ved at tilføje billeder samt en beskrivelse af hvad du ønsker udført. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.