Godt håndværk og moderne løsninger

Kvalitetsbevidst låsesmed Kokkedal

Som låsesmed med mere end 30 års erfaring, ved vi hvor vigtigt det er for vores kunder at føle sig trygge. Det gælder både når de befinder sig på ejendommen men i høj grad også når de ikke gør. Derfor tilbyder vi hjælp til at optimere sikkerheden i private hjem og i virksomheder.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Låsesmed med fokus på kvalitetsløsninger nær Kokkedal

Efter mange år i låse- og sikringsbranchen har vi oparbejdet en dybdegående viden, hvilket har været medvirkende til at vi er blevet certificeret af blandt andet iLOQ, Scanlock & EVVA. Som certificeret låsesmed benytter vi kun de bedste produkter fra de førende leverandører i branchen. Du får derfor som kunde kun de bedste og nyeste løsninger, når vi står for at optimere sikkerheden.

Vi udføre ofte en række forskellige opgaver for vores kunder, det kan blandt andet være:

Har du specielle ønsker eller behov, så kigger vi selvfølgelig gerne på dem. Så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig videre med det også.

Kontakt os i dag

Ønsker du en gennemgang af din bolig i Kokkedal og omegn?

Som låsesmed ved vi hvordan tyven tænker. Derfor tilbyder vi at sikre dig præventivt mod fremtidige indbrud. Det gør vi i form af et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din ejendom i Kokkedal og omegn. Vi gennemgår hele din ejendom og giver dig et overblik over hvor der er plads til forbedring og hvad der kan gøres ved dette. Du vil ydermere få et uforpligtende tilbud af os på et løsningsforslag. Det kan eksempelvis være låsesikring ved døre og vinduer eller opsætning af et alarm- eller overvågningssystem.

Skal vi besøge dig i Kokkedal?

Ønsker du et besøg af en af vores erfarne låsesmede i Kokkedal? Så kontakt os allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 17 00 eller på e-mail info@titanlaase.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, her kan du tilføje billeder og en beskrivelse af hvad du ønsker udført. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.