Når du ønsker professionel rådgivning og vejledning

Låsesmed Værløse

Som låse- og sikringseksperter i Værløse med mere end 30 års erfaring, er vi den rette samarbejdspartner til at rådgive og vejlede dig omkring diverse sikringsløsninger. Vi har gennem årene oparbejdet en bred vifte af kompetencer og ved derfor hvad der virker og hvad der ikke virker når det kommer til sikring af ejendomme.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Serviceminded sikringsekspert i Værløse

Til dagligt servicere vi en lang række af både privat- og erhvervskunder i Værløse og omegn. Vi har derfor løsninger som passer til din ejendom uanset størrelse. Når det kommer til sikringsløsninger, så er vi certificeret forhandlere af blandt andet ASSA ABLOY (tidl. Ruko), EVVA og Salto. Det betyder at vi kun benytter de bedste og mest effektive produkter på markedet, fra nogle af de mest anerkendte leverandører. Med os får du altså både de bedste produkter og en serviceminded sikringsekspert der vægter din tryghed højt.

Vi udføre ofte en eller flere af følgende ydelser for vores kunder:

Dette er blot nogle af de mest populære sikringsløsninger vi udføre. Hvis du går med en speciel løsning i tanker til din ejendom, så lad os sammen tage en snak om denne. Vi rådgiver gerne og kan som regel også hjælpe med få indkøbt et bestemt produkt selvom vi ikke normalt selv har det på lager.

Kontakt os i dag

Uforpligtende sikkerhedstjek i Værløse og omegn

Overvejer du at få gjort noget ved sikkerheden? Som en service tilbyder vi kunder i Værløse og omegn et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af ejendommen. Med vores sikkerhedstjek får du en af vores kompetente sikringseksperter til at vurderer din ejendoms sikringsgrad. Med vurdering af sikkerheden udarbejder vi også en liste med fokuspunkter der kan forbedres. Det kan eksempelvis være det giver mening at få opsat en sikringsskinne, et alarm og/eller overvågningssystem eller lignende. Til slut vil du også få et uforpligtende tilbud på en løsning udført af os, på disse fokuspunkter.

Reserver en tid til et sikkerhedstjek nær Værløse

Med et gratis sikkerhedstjek får du et overblik, løsningsforslag og tilbud på forbedringer. Hvis du synes det lyder interessant er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 17 00 eller på mail info@titanlaase.dk. Du kan også vælge at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.