Låsesmed med over 30 års erfaring

Læs mere om virksomheden og vores værdier

Hos Titan & Gladsaxe Låse har vi arbejdet som låsesmed og sikringsekspert siden midten 1980’erne, og vi har gennem årene udviklet os til at favne alle facetter af ejendomssikring.

 

Vi står i dag som fuldservice sikringsvirksomhed, og dækker alt fra montering og omlægning af låse til installation af alarmsystemer og tv-overvågning. Vi bryster os af at kombinere godt gammeldags håndværk med de nyeste innovative teknologier inden for sikring.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Vision og værdier

Det der definerer os som virksomhed er kvalitet og fleksibilitet.

 

Vores erfaring og ekspertise inden for branchen gør, at du kan være sikker på at få udført kvalitetsarbejde hver gang. Vi arbejder altid med øje for detaljerne og benytter os kun af produkter fra førende leverandører på markedet. Vi kommer gerne med rådgivning omkring de forskellige muligheder, der er inden for låse og sikring og arbejder altid i tæt dialog med vores kunder for at finde en løsning, der dækker alle deres behov.

Vi arbejder med såvel erhvervskunder som privatkunder. Overvejer du at blive kunde hos os, kan vi tilbyde dig et gratis sikkerhedstjek, hvor vi vurderer din nuværende sikringsgrad og kommer med forslag til eventuelle forbedringer. Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på 719 917 00.

Kontakt os i dag

Forsikringsgodkendt af Ruko

Vi er forsikringsgodkendt og Certificeret låse- og sikringsspecialist, og vi udfører låse- og sikringsopgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Vi kommer uforpligtende ud og gennemgår din virksomheds eller boligs låse, og såfremt der er behov for udskiftning, drøfter vi sammen de forskellige muligheder, hvorefter vi udarbejder et tilbud til dig.

 

Certificeret forhandler

Hos Titan er vi certificeret af Ruko, ASSA ABLOY, EVVA, Salto, iLOQ & ScanLock.

 

Din garanti for et ordentligt stykke arbejde.