Låsesmed med over 30 års erfaring

Adgangskontrol

Få en skræddersyet løsning der passer til dine behov

En fleksibel løsning hvor sikkerheden er i top

Med en elektronisk adgangskontrol får du mulighed for at kontrollere og administrere hvilke personer der får adgang til bygningen eller bestemte områder i bygningen. Vi leverer komplette løsninger inden for adgangskontrol som kan tilpasses dine behov, ned til mindste detalje.

 

Adgangskontrol kan være mange ting. I nogle tilfælde bruges som en simpel berøringsfri løsning, hvor der ikke skal bruges nøgle til at komme ind i en bygning. Man kan dog også konfigurere en adgangskontrol ved eksempelvis at integrere det i et tidsregistreringssystem.

 

På den måde kan man kontrollere at nogle områder af bygningen kun kan tilgås i bestemte tidsrum eller af bestemte personer. Man kan ydermere nemt fjerne eksempelvis et nøglekort fra systemet hvis dette bortkommer, således at det ikke kan bruges fremover.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Professionel sikkerhedsrådgivning i højeste niveau

I Titan Låse & Sikring har vi mange års erfaring i at levere forskellige sikkerhedsløsninger til både private og erhvervskunder. Vi er certificeret af EVVA, ASSA ABLOY (tidligere Ruko) og Salto. Med os som din samarbejdspartner får du derfor kompetent rådgivning indenfor alle typer af sikkerhedsløsninger. Vi tilbyder kun løsninger af højeste sikkerhedsniveau, som skaber trygge rammer for dig som kunde.

 

Hos os finder du en lang række af effektive og moderne løsninger. Muligheder er derfor mange, så hvis du er tvivl. Så tøv ikke med at kontakte os, så er vi sikre på at vi kan vejlede dig til den bedste løsning.

 

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Går du med tanker om at højne sikkerheden? Så tøv ikke, kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at leverer adgangskontrol til virksomheder. Vi er derfor sikre på at vi kan hjælpe dig med en sikkerhedsløsning som er tilpasset lige netop dine behov. Du kan kontakte os på telefon 719 917 00 eller via e-mail på info@titanlaase.dk.

 

Alternativt kan du også kontakte os ved at benytte vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Kontakt os i dag