En kompetent samarbejdspartner når sikkerheden skal optimeres

Professionel låsesmed Ølstykke

Titan Låse & Sikring har eksisteret i mere end 30 år. Så man kan roligt sige at vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder med at sikre deres boliger eller virksomheder i Ølstykke og omegn.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Kompetent låsesmed hjælper med at sikre din bolig i Ølstykke

Vi har gennem årene oparbejdet en bred vifte af kompetencer i låse- og sikringsbranchen. Derfor ved vi hvad det kræver for at gøre din ejendom sikker og derved minimere risikoen for indbrud. Med os slipper du dermed for at bruge en masse unødig tid og penge på at teste forskellige løsninger af på egen hånd.

Få den rigtige løsning første gang

Som låse og sikringseksperter har vi efterhånden sikret en hel del af både private hjem, kontorer, butikker, institutioner og lignende i og i nærheden af Ølstykke. Vælger du os som din samarbejdspartner får du professionel rådgivning og vejledning til dine løsninger. Det betyder at du er sikret den rigtige løsning første gang, for vi kender til alle fordele og ulemper ved diverse sikringsløsninger der findes på markedet. Ydermere er vi også certificeret forhandlere af blandt andet Salto, Scanlock og ASSA ABLOY (tidl. Ruko). Hvilket betyder at vi kun benytter de bedste produkter fra nogle mest anerkendte leverandører i branchen.

 

I dag tilbyder vi en række forskellige låse- og sikringsløsninger til vores kunder. Nogle af de ydelser vi vi oftest udføre er blandt andet:

Kontakt os i dag

Dette er blot nogle af de mest populære sikringsløsninger vi udføre. Hvis du går med en speciel løsning i tanker til din ejendom, så lad os sammen tage en snak om denne. Vi rådgiver gerne og kan som regel også hjælpe med få indkøbt et bestemt produkt selvom vi ikke normalt selv har det på lager.

Kontakt din sikkerhedsekspert i Ølstykke

Vil du kunne forlade ejendommen med ro i maven? Ring til os nu og book tid til et gratis låse- og sikkerhedstjek nær Ølstykke. Du kan kontakte os på telefon 71 99 17 00 eller på mail info@titanlaase.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.