Låsesmed med over 30 års erfaring

Dørlukkere og automatik

Det er vigtigt, at døre lukkes ordentligt og sikkert. Med en dørlukker sikrer du yderdøre, indvendige døre og branddøre ikke står åbne og ulåst. Dørlukkere findes i mange forskellige varianter, styrker og farver med standardarm eller glidearm i skinne alt efter hvilket design du ønsker. Dørlukkere kan desuden være indbyggede og placeret i gulvniveau til fx glasdøre.

Vælg rigtigt

Vælg den rigtige dørlukker til din virksomhed eller ejendom. Alt efter størrelse af døren samt de forhold der er i ejendommen vælges type, styrke, design m.m.

 

Med en dørlukker forhindrer du, at døre åbnes ved en fejltagelse og du opretholder dermed ejendommens brand- og tyverisikring. Vi tilbyder en række forskellige løsninger, der sikrer, at dine døre holdes korrekt lukkede og aflåst.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Dørautomatik

Vi tilbyder døråbnere/lukkere til hængslede døre, eksempelvis modellerne DORMA ED 100 & ED 250. Disse maskiner er blandt de kraftigste maskiner på markedet, der passer til de fleste dørtyper, herunder også branddøre. Dørene åbner med motorkraft og lukker med fjederkraft.

 

Hvis det ønskes, at en dør skal holdes åben, slukkes motoren og døren holdes derefter åben. Det er muligt at tilslutte meget eksternt tilbehør, såsom elektrisk slutblik eller anden elektrisk aflåsning i forbindelse med et adgangskontrolsystem (ADK), sikkerhedscensorlister, albue, tryk- og trækkontakter samt radar.

Kontakt os i dag