Bestil et gratis låse- og sikkerhedstjek

Låsesmed med over 30 års erfaring

Grundig gennemgang - Til både private og erhverv

Tilbuddet om et GRATIS låse- og sikkerhedstjek gælder naturligvis også for erhverv og institutioner af enhver art. Der er ikke noget værre end at være usikker på om ens hjem eller virksomhed nu er sikkert, derfor anbefaler vi at få sådan et tjek, så i kan forlade hjemmet og virksomheden med ro i maven.

 

Sikkerhedsbehov varierer fra kunde til kunde, og det kan som lægmand være svært at vurdere, i hvilket omfang der skal sikres. Netop derfor tilbyder vi hos Titan Låse alle muligheden for et gratis låse- og sikkerhedstjek.

 

Vi kommer med rådgivning omkring de forskellige muligheder du står overfor, og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

719 917 00

Låse- og sikkerhedstjek

Er du i tvivl om dit hjem er sikret mod indbrud? Så få lavet et GRATIS låse- og sikkerhedstjek.

Titan Låse sender en låsesmed der gennemgår dine døre og vinduer samt giver dig råd og vejledning til, hvordan du bedst sikrer dig, din familie og dit hjem mod ubudne gæster.

 

Vi kommer med rådgivning omkring de forskellige muligheder du står overfor, og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

I fællesskab finder vi den løsning, der passer bedst til netop dig og din families behov og ønsker om tyverisikring af jeres hjem.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at høre mere om hvilke ydelser det er vi tilbyder, eller ønsker at få os ud og til et låse- og sikkerhedstjek, så kontakt os i dag på telefon 719 917 00 eller via formularen.

 

Så finder vi en løsning der passer dig.

Kontakt os i dag