Personlig og imødekommende betjening er en del af vores DNA

Låsesmed i Gentofte med højt serviceniveau

Med mere end 30 års erfaring i låse- og sikringsbranchen, har vi styr på de nyeste trends og standarder vedrørende sikringsløsninger.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Serviceminded låse- og sikrings ekspert i Gentofte

Vi tilbyder kun vores kunder de bedste produkter fra de førende leverandører på markedet. Vi er blandt andet certificeret af både EVVA, ASSA ABLOY (tidl. Ruko) & Salto, og tilbyder derfor produkter fra disse leverandører. Man får kun en certificering af disse leverandører når man opfylder en række krav. Derfor kan du være sikker på at du med os får en låsesmed som kan sit kram.

Vi har vores butik nær Gentofte men vi køre også ud og hjælper både privat- og erhvervskunder med at sikre deres ejendom mod indbrudstyve. Ønsker du at få optimeret på sikkerheden, så tilbyder vi blandt andet:

Uanset om du ønsker at sikre dit hjem eller virksomheden, så kan vi hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en uforpligtende snak om sikkerheden i din bolig, i nærheden af Gentofte.

Kontakt os i dag

Vi hjælper kunder i Gentofte med at sikre boligen

I Danmark sker der 5 indbrud i timen, døgnet rundt. Det er derfor en rigtig god ide at sørge for at sikre sin bolig så godt som muligt. Som eksperter inden for låse- og sikringsløsninger, ved vi hvordan du bedst gør dette. Vi tilbyder derfor at komme ud og give et gratis og uforpligtende låse- og sikkerhedstjek i Gentofte. Med vores låse og sikkerhedstjek får du gode råd og vejledning af en af vores sikringseksperter. Vi kigger først og fremmest på dine døre og vinduer, da det i langt de fleste tilfælde er her indbrudstyvene kigger hen mod når de skal have adgang til en ejendom. Når vi har fundet frem til hvor det bedst kan betale sig at optimere sikkerheden. Giver vi et tilbud på hvordan og med hvilke løsninger, du bedst får sikret boligen efter dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et tilbud på låsesikring i Gentofte

Er du i tvivl om hvor godt sikret din bolig er? Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag og få et gratis sikkerhedstjek. Så hjælper vi dig med at optimere sikkerheden. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 17 00 eller på mail info@titanlaase.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi dig hurtigst muligt.