Låsesmed med over 30 års erfaring

Titan & Gladsaxe låse guider til den rigtige lås til yderdøren

Vi anbefaler to låse på alle udvendige døre som en ekstra sikring mod indbrud. Låsene bør være forsynet med gode låsecylindre og sikkerhedsslutblik. Hoveddøren er det første tyven ser, og derfor har korrekt sikring stor værdi, idet hoveddøren signalerer sikringsniveauet for resten af boligen.

 

Bag- og kælderdøre er ofte overset af boligejere og udstyret med gamle låse. Derfor er de også en åben invitation for tyven, der kan bryde ind uden at blive forstyrret.


Hjemmesikker hovedlås med 20 mm rigelfremspring og med dørgreb som matcher boligens øvrige design. Hjemmesikker lås med cylinder udvendigt og indvendigt vridergreb (indesikker). Du kan med denne lås komme hurtigt ud i tilfælde af brand eller lignende uden brug af nøgle.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Udesikker ekstralås

Med 20 mm rigelfremspring. Udesikker lås med låsecylinder både ud- og indvendigt, så døren kun kan låses op indefra med nøgle, når du er gået fra din bolig. Dette betyder, at en tyv ikke kan åbne døren indefra uden brug af nøgle og dermed bære tyvekoster ud af døren. Denne lås bør du kun bruge, når du går fra hjemmet, da du selv skal have mulighed for at komme ud hurtigt uden brug af nøgler (indesikker lås) i tilfælde af brand eller lignende.

 

Få et tilbud på sikkerhedslåse – ring i dag

Vi kører til hele Nordsjælland og Hovedstaden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på sikkerhedslåse.

 

Ring enten på telefon 719 917 00 eller skriv via formularen.

Kontakt os i dag