Komplette løsninger med fokus på detaljen

Lokal låsesmed i Allerød til både privat- og erhvervskunder

I Titan Låse & Sikring kombinere vi godt gammeldags håndværk med de nyeste innovative teknologier inden for sikring. Med os får du altså de nyeste og mest effektive produkter på markedet og en låsesmed som er kompetent og serviceminded.

 

Vi er certificeret forhandlere af blandt andet ASSA ABLOY (tidl. Ruko), Salto og EVVA, hvilket er din sikkerhed for et ordentligt stykke arbejde. Vi har de sidste 30 år hjulpet både private og erhvervskunder med at sikre alt fra rækkehuse, sommerhuse, villaer, lagerhaller og til kontorer. Vi ved derfor hvad der skal til for at sikre dig mod indbrud, uanset hvilken type bygning du ejer.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Foruden de almene låsesmeds opgaver vi typisk udfører i vores butik i Allerød. Så køre vi også ud til vores kunder. Her tilbyder vi blandt andet:

Dette kun et udpluk af nogle af de ting vi oftest udføre hos kunder. Har du specielle ønsker i forhold til specifikke produkter eller andet, så kigger vi selvfølgelig også gerne på det.

Få gennemgået din ejendom
i Allerød fra A-Z

Overvejer du at blive kunde hos os, kan vi tilbyde et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din ejendom i Allerød og omegn. Med et sikkerhedstjek får en du kompetent låsesmed ud og kigge din ejendom igennem. Her vurdere vi den nuværende sikringsgrad. Du får selvfølgelig også et tilbud på hvordan sikringsgraden kan forbedres samt et par anbefalinger om hvilke produkter der bedst hjælper lige netop dig.

 

Ring idag og book et sikkerhedstjek nær Allerød

Ring til os allerede idag og få en tid til et sikkerhedstjek. Du kan kontakte os enten på telefon 71 99 17 00 eller via e-mail på info@titanlaase.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.