Låsesmed med over 30 års erfaring

Disse vindueslåse skal du gå efter

Vinduet er oftest det sted, tyven vælger at bryde ind – Effektiv vinduessikring!

Få hjælp til at sikre dine vinduer af Titan & Gladsaxe Låse, med vores vindueslåse – vi har mere end 30 års erfaring. Mange boligejere glemmer vinduet, når boligen skal sikres, selv om indbrud oftest sker gennem vinduet.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Let at bruge

Med en god vindueslås kan vinduet låses indefra med et let tryk uden nøgle, men kun åbnes med nøgle. Det betyder, at tyven hverken kan åbne vinduet i tilfælde af underboring eller ved at smadre ruden – eller for den sags skyld bruge vinduet som flugtvej. Det er muligt at udstyre vinduet med en lås, der matcher resten af boligens låse, så du kan nøjes med én nøgle til hele boligen.

 

Kraftigere hasper kan også være en god idé hvis ikke man ønsker at monere vindueslåse. Elektroniske vindueslåse er også en mulighed. Disse styres via en APP på mobiltelefon eller sit alarmsystem. Kældervinduer er meget ofte der hvor tyvene går ind, da disse vinduer som regel er svagt aflast og nemme at gå til da de er i jordhøjde. Det er ofte bedst at sikre kældervinduer med sikringgsstænger.

 

Samme nøgle som til dørene

Det er muligt at udstyre vinduet med en lås, der matcher resten af boligens låse, så du kan nøjes med én og samme nøgle til hele boligen.

Kontakt os i dag

Aflåseligt vinduesgreb

Du kan også vælge en anden form for aflåsning af vinduet i stedet for vindueslåsen. Her kan der f.eks. bruges det super smarte Inline vinduesgreb med automatisk aflåsning.

 

Vi er certificerede forhandlere

Vi er certificeret af EVVA, Ruko & Salto, det er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

 

Ring og hør mere i dag

Kontakt os enten på telefon 719 917 00 eller via formularen for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud.

 

Vi kører til alle byer i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Kontakt os i dag