Har du brug for en låsesmed er vi klar til at hjælpe

Erfaren låsesmed Lyngby

I Titan Låse & Sikring har vi mere end 30 års erfaring i låse- og sikringsbranchen. Vi er både certificeret af EVVA, ASSA ABLOY (tidl. Ruko) & Salto. Derfor er du garanteret et arbejde udført i høj kvalitet. Vi har et stort fokus på detaljerne og arbejder kun med de bedste produkter fra de førende leverandører på markedet.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Låsesmed med mange års erfaring nær Lyngby

Fra vores butik nær Lyngby, rykker vi ud og hjælper både privat- og erhvervskunder med sikkerheden  på deres ejendom. Uanset om du ønsker at optimere sikkerheden i hjemmet eller på arbejdspladsen, så er vi den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe dig.

Vi udfører blandt andet:

Som låse- og sikringseksperter arbejder vi med en bred vifte af forskellige typer af sikringsløsninger. Så uanset hvordan du ønsker at sikre bygningen, kan vi hjælpe. Så tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning i nærheden af Lyngby.

Kontakt os i dag

Få udført et gratis sikkerhedstjek af eksperter i Lyngby

Med vores store ekspertise inden for låse- og sikringsløsninger, ved vi hvordan du bedst muligt får tyverisikre din bolig eller arbejdsplads. Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende låse- og sikkerhedstjek. Med et sikkerhedstjek sender vi en af vores erfarne låsesmede ud og gennemgår sikkerheden hos dig. Her kigger vi blandt andet på døre og vinduer, da det ofte er her ubudne gæster får adgang til bygningen via. Vi både rådgiver og vejleder dig om de forskellige muligheder der findes på markedet og om hvordan de bedst muligt kan forbedre sikkerheden hos dig. I fællesskab finder vi ud af hvad der bedst passer bedst til dine ønsker og behov. På den måde kan du forlade din matrikel i Lyngby og omegn, uden at skulle være utryg.

Hvis du ønsker at optimere sikkerheden i nærheden af Lyngby

Skal du bruge hjælp til at forbedre sikringen af enten din bolig eller arbejdsplads? Så tøv endelig ikke, kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere sikkerheden. Du kan kontakte os på telefon 71 99 17 00 eller via e-mail på info@titanlaase.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.