Låsesmed med over 30 års erfaring

Træt af uendelige nøgler i nøglebundtet?

Det nøglefri hjem eller ejendom

Et nøglefrit hjem er til dig som er træt af nøgler eller nøglebundt.

 

Mange ønsker i dag at slippe for nøgler til boligen i det daglige brug og drømmer om det nøglefri hjem. Titan & Gladsaxe Låse kan hjælpe dig.

Mange muligheder

Nøglefri låse kan leveres med tastatur eller nøglebrik til åbning af låsen og kan derudover også leveres med en fingeraftrykslæser for ekstra høj sikkerhed eller komfort. Låsen kan låses fra både inder- og ydersiden.

 

Det indvendige dørgreb kan frakobles, når alle har forladt hjemmet, og låsen er tillige udesikker, så en tyv ikke kan åbne døren indefra og bære tyvekoster ud gennem døren.

Gratis låse- og sikkerhedstjek 719 917 00

Features og krav

Låsen opfylder alle gængse forsikringskrav og er så enkel at bruge, at også børn er trygge ved den. Det oplagte valg for brugere, der lægger vægt på en tryg hverdag, gode features, flot design og optimal komfort.

 

Vi er certificerede forhandlere

Vi er certificeret af EVVA, Ruko & Salto, det er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

 

Kontakt os for et tilbud på et nøglefrit hjem eller en nøglefri ejendom

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et nøglefrit hjem allerede i dag. Du kan enten kontakte os på telefon 719 917 00 eller skrive på info@titanlaase.dk, eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et svar eller et tilbud til dig.

 

Vi kører til hele Nordsjælland og Hovedstaden, så tøv ikke, kontakt os i dag og lad os give dig et trygt hjem, så du kan få ro i sindet. Du kan læse mere om hvordan du booker os her, hvis du er mere til den metode. Vi gør alt for at besvarer din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag

Den nøglefri lås

E2A

E2A låsene er udviklet i samarbejde med verdensberømt Dansk designvirksomhed, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton og Georg Jensen. Låsen leveres altid med tastatur til åbning af låsen og kan derudover også leveres med en fingeraftrykslæser for ekstra høj sikkerhed.

 

Låsen kan låses fra både inder- og yderside. Det indvendige dørgreb kan frakobles, når alle er gået fra hjemmet, og låsen er også udesikker, så en tyv ikke kan åbne døren indefra og bære tyvekoster ud gennem døren.

 

Låsen kan med ekstra tilbehør låses op og låses via en APP lige meget hvor i verden man befinder sig.

Yale Doorman

Yale Doorman er en elektronisk lås med mange fordele. Den gør det lidt lettere i hverdagen og kan spare dig for mange ærgrelser.

 

Låsen kan åbnes med kode, en fjernbetjening eller en elektronisk nøglebrik. Koden er nok den mest anvendte i hverdagen. Alle i familien kan anvende samme 6-cifrede kode eller hver sin.

 

Låsen kan med ekstra tilbehør låses op og låses via en APP lige meget hvor i verden man befinder sig.

Yale Entr S

Yale Entr S en elektronisk motorvrider. En meget diskret løsning set udefra. Låsen kan åbnes med en APP (kun ved låsen), en kode eller med en fingeraftrykslæser.

Danalock

Danalock er en Dansk udviklet og designet elektronisk motorvrider. Det er den mindste motorvrider på markedet og en meget diskret løsning set udefra.

 

Låsen kan åbnes med en APP eller en kode efter eget valg.

 

Låsen kan med ekstra tilbehør låses op og låses via en APP lige meget hvor i verden man befinder sig.